OM

Om Spilpatruljen

Spilpatruljen består udelukkende af Teresa Madariaga på 29 år, og jeg stiftede Spilpatruljen tilbage i 2012.

Jeg elsker at skabe en tryg læringsbase, hvor børn og unge inspireres til at kreere i fællesskab med ligesindede.

Hvad henviser “Spilpatruljen” så til, når det udelukkende drives af mig?

Tanken med Spilpatruljen er at gøre alle deltagere til en del af Spilpatruljen, forstået på den måde, at de nu har fået nyt kendskab til spiludvikling og kan drage ud og lave deres egne spil.

Teresa portræt

Vores mission og vision

Den yngste generation er kendt som de digitalt indfødte, der med et snuptag kan hive deres digitale verden frem af lommen.

Teknologien skaber uanede muligheder, men det kræver, at vi ved, hvordan vi skal tilgå dem. Derfor mener jeg, at det er værdifuldt at udforske, hvordan man kan få sin kreativitet styrket på den digitale platform.

Jeg vil inspirere børn til at blive skabere i stedet for seere.

At skabe og være kreativ er en vigtig del af børn og unges udvikling og trivsel. Ved at lade IT være platform for kreativiteten, tager jeg udgangspunkt i børnenes territorium. Dette gør det endnu sjovere for deltagerne, fordi det er velkendt og føles intuitivt for dem.

Gennem mine workshops styrker jeg børnenes kreative evner på digitale platforme – med andre ord IT-kreativitet. På spiludviklingsworkshoppen får børnene også et kendskab til programmering og dermed logisk problemløsning.

Workshop
Teresa portræt 2

Teresa Madariaga

Stifter af Spilpatruljen

Teresa er en selvstændig grafiknørd, der ved siden af Spilpatruljen driver virksomheden Grafisk Pondus, hvor hun laver animation og grafisk design til sine kunder.

Hun har en stor passion for spil, animation og websites. Hun har med sin PBA i Digital Konceptudvikling samt Multimediedesign et indgående kendskab i digitale teknologier.

Desuden har hun været fast deltager og frivillig på Game Development Camp, hvor hun har fået masser af erfaring med spiludvikling.

Kom i kontakt med mig

Hvad enten du vil booke en workshop, har spørgsmål, eller vil have en uforpligtende samtale med os, står jeg klar til at hjælpe.
Du har følgende muligheder:

Send mig en besked

Send mig en besked om hvad end du har på hjerte, så svarer jeg tilbage hurtigst muligt.

Book en samtale

Book en uforpligtende telefon- eller skypesamtale med mig, hvor du får klarhed over, om mine workshops er det rigtige for dig og din institution.

Book en workshop

Er du afklaret med dit valg, kan du booke en workshop direkte på websitet og få en bekræftelsesmail sendt til din indbakke.

Spilpatruljen v/ Teresa Madariaga
Skanderborgvej 213, 1.
8260 Viby J