Omtale

“Et godt arrangement, der sætter pc-børnene i gang. Teresa ved lige, hvordan hun skal få dem med. Hun fortæller og demonstrerer de enkle, gratis programmer, som kan hentes på nettet, til at skabe enkle spil. Børnene er vilde med at prøve sig frem under kurset og går hjem med stjerner i øjnene og vil arbejde videre, måske i håb om at skabe den næste store spilsucces.”

– Kim U. Kaulbach
Bibliotekar v. Ikast Bibliotek

“Det er ikke sidste gang, vi skal have besøg af Spilpatruljen. De var meget professionelle, super dygtige formidlere og fik alle børnene med på en levende og engageret måde.

Spilpatruljen kan varmt anbefales.”

– Trine Færge Haurits Nielsen
Bibliotekar v. Silkeborg Bibliotek

“Jeg kan bestemt anbefale Spilpatruljen til andre biblioteker, der vil lave et godt og lidt anderledes arrangement til de store børn. Det er en aldersgruppe, der spiller meget, og derfor er det meget relevant, at de bliver klogere på processen med at fremstille spil, ved selv at prøve det.”

– Bodil Malthe
Bibliotekar v. Herning Bibliotekerne

Vil du give os et godt ord med på vejen?

Hvis vi tidligere har afholdt en workshop på dit bibliotek eller lignende, ville vi blive mægtig glade for en anbefaling med på vejen!

Kom i kontakt med mig

Hvad enten du vil booke en workshop, har spørgsmål, eller vil have en uforpligtende samtale med os, står jeg klar til at hjælpe.
Du har følgende muligheder:

Send mig en besked

Send mig en besked om hvad end du har på hjerte, så svarer jeg tilbage hurtigst muligt.

Book en samtale

Book en uforpligtende telefon- eller skypesamtale med mig, hvor du får klarhed over, om mine workshops er det rigtige for dig og din institution.

Book en workshop

Er du afklaret med dit valg, kan du booke en workshop direkte på websitet og få en bekræftelsesmail sendt til din indbakke.

Spilpatruljen v/ Teresa Madariaga
Skanderborgvej 213, 1.
8260 Viby J